Contract Management Management as a Service

Salamon&Company Contract Management as a Service

Salamon&Company og Solusi indgår strategisk samarbejde om Contract Management.

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere et strategisk samarbejde mellem Salamon&Company og Solusi. Salamon&Company vil fremover rådgive og hjælpe virksomheder, som har valgt Solusis CLM platform til håndtering af kontrakter, med den organisatoriske implementering af løsningen og faglig sparring ift. IT-kontrakter. Med Salamon&Company som partner, kan Solusis kunder opnå en endnu højere grad af gevinstrealisering ved brug af deres Contract management løsning.

Contract Management as a Service

Udover at assistere eksisterende kunder på Solusi CLM/ELO platformen, tilbyder Salamon&Company, Contract Management as a Service (CMaaS) til nye kunder. Det betyder, at kunder til en fast lav pris, kan få lagt IT-kontrakter ind i Solusi CLM cloudbaserede Contract Management og Vendor Management modul.

Med Salamon&Companys CMaaS vil kunder opnå det nødvendige overblik, løbende faglig sparring og rådgivning på månedlig basis – uden at kunden binder sig op på en lang implementeringsproces og en økonomisk forpligtelse. Ansvarlig for Salamon&Company CMaaS er IT-Contract Manager og Partner, Michael Gadgaard.
”IT-Contract Management handler i høj grad om at agere proaktivt og være på forkant med organisationens og omverdens udvikling. Det er derfor en tværfaglig disciplin, som involverer en lang række fagpersoner og forskellige lag på tværs i organisationen. Det bliver ofte undervurderet, hvor stor koordinering og sparring på tværs af interessenter det kræver, at skabe de bedste rammer for IT-driften.” Partner Michael Gadgaard

Om Solusi

Solusi er ELO partner, og er en af Danmarks førende leverandør af Contract Lifecycle Management systemer (CLM).

Solusi har udviklet sin Contract Management løsning, Solusi CLM Basic på den markedsledende Contract Management platform, ELO. Solusis kunder omfatter både større og mindre private og offentlige virksomheder i Danmark, som eks. DSV, Systematic, KMD, Vejdirektoratet, Aarhus kommune, Danske Spil, Digitaliseringsstyrelsen og Nykredit. Solusi har gennem de sidste 25 år opbygget en indgående erfaring med Contract Management i praksis. Den viden har Solusi brugt til at skabe et system, der skaber overblik over kontrakters indhold.

Kontaktperson indenfor IT-Contract Management

Michael Gadgaard Salamon&Company

Michael Gadgaard

Email: michael@salamon.dk

Telefon: +4553545334

Referencer indenfor IT-Contract Management

Danske bank -Salamon&Company

Gensidige- Salamon&Company copy

Københavns kommune - Salamon&Company