IT-Drift

Salamon&Company hjælper IT-afdelingerne med at navigere i løsninger til IT-driften.

Hvorfor

IT-drift er IT-afdelingernes grundfunktion – uden driften, stopper alt. Samtidig er IT-driften ofte usynlig for resten af organisationen og under løbende pres for at spare og effektivisere. Paradokset er, at hvis en ITdrift fungerer optimalt, begynder den øvrige organisation at undre sig over, hvad alle pengene og ressourcerne går til – IT-systemerne er jo aldrig nede! Fokus på en stabil, omkostning effektiv drift i en hastig foranderlig IT-verden, gør at IT-afdelingerne konstant afsøger mulighederne for nye driftssystemer, løsninger og driftsprincipper.

Hvordan

Når IT-afdelingen afsøger nye muligheder, vil der fremkomme utallige metoder, principper og teknologier, som kan være vanskelige at bryde ned i konkrete konsekvenser i relation til IT-driften. Er Cloud en god idé til alle systemer eller kun udvalgte? Skal vi outsource driften af vores firewall? Og hvad med vores storagemiljø?

 

  Derfor

Salamon&Company hjælper IT-afdelingerne med at navigere i løsninger til IT-driften. Særligt scenarier for cloudbaseret drift og snitflader mellem driftsorganisation og leverandør fylder meget i disse tider. Markedsafdækning i relation til konkrete løsninger sikrer, at der rent faktisk findes en leverandør, som kan supportere de valgte løsninger samt forhold om licenser, priser og kontraktforhold afdækkes – herunder GDPR, der er en særlig problemstilling ved cloudløsninger. Vi bruger også vores eksisterende kunder flittigt til erfaringsudveksling med nye kunder, såfremt begge parter er interesserede i dette.

Kontaktperson for IT-Drift

Benjamin Salamon

Email: benjamin@salamon.dk

Telefon: +4540616828

Udvalgte referencer indenfor IT-drift

Region Sjælland

Københavns kommune

Vejdirektoratet