Mobility

Salamon&Company hjælper offentlige og private virksomheder med transitionen til mobile medarbejdere og telemedicinske løsninger, som skal hjælpe borgere i eget hjem. 

Hvorfor

Muligheden for at arbejde hjemme, som reelt og brugbart alternativt til arbejdspladsen, eller muligheden for at medarbejderne har adgang til deres systemer, når de er på farten, møder kunder eller borgere, er alle et resultat af mobilitet i IT-systemer og hardware. Nu er barrieren for at bruge IT-løsninger (og arbejde) overalt og til enhver tid væk. Der er kæmpe potentiale for at løfte kvaliteten af arbejdet, forbedre arbejdsglæde og øge fleksibiliteten ved at bruge mobile løsninger – et godt eksempel er hjemmeplejere, som går fra pen, papir og udprintede kørelister til mobiltelefoner og tablets med omsorgssystemet, som de anvender hos borgerne.

Hvordan

Offentlige og private virksomheder udforsker mulighederne for i højere grad at frigøre medarbejderne fra stationære arbejdspladser og stille mobile løsninger til rådighed for medarbejderne. Dette indebærer en lang række beslutninger vedrørende sikkerhed, IT-kommunikation, styring, vedligehold af applikationer og hardware, anskaffelser osv

 

  Derfor

Salamon&Company hjælper offentlige og private virksomheder med transitionen til mobile medarbejdere og telemedicinske løsninger, som skal hjælpe borgere i eget hjem. Vores særlige erfaring med mobile løsninger og konkrete viden om priser og prismekanismer, som omfatter alle elementer, fra mobiltelefonen eller tabletten over mobil- og dataabonnementer til mobile device management systemer bliver bragt i spil i vores rådgivning. Behovsanalyse, markedsafdækning, strategi, anskaffelse, implementering og kontraktstyring vil endvidere altid helt eller delvist indgå i et projekt om mobility.

Kontaktperson for Mobility

Jesper Haumann Salamon&Company

Jesper Haumann

Email: jesper@salamon.dk

Telefon: +4526122155

Referencer indenfor Mobility

Region Sjælland

Københavns kommune