Specialistområder

Kontraktcentre og telefoniløsninger Salamon & Company

Kontaktcentre- og telefoniløsninger

Salamon&Company assisterer offentlige og private virksomheder med at sikre det rette forretningsmæssige understøttelse af kontaktcentre og telefoniløsninger – herunder anskaffe og bistå med implementeringen af løsningen.

Teleaftaler

Salamon&Company assisterer offentlige og private virksomheder med at opnå den maksimale værdi af teleaftaler via dyb markedskendskab, genforhandling eksisterende aftaler eller udbud af nye teleaftaler.

Teleaftaler Salamon & Company

Mobility Salamon & Company

Mobility

Salamon&Company assisterer offentlige og private virksomheder med transitionen til mobile medarbejdere og telemedicinske løsninger, som bl.a. skal hjælpe borgere i eget hjem.

Sundheds-IT

Salamon&Company assisterer offentlige og private virksomheder med behovsafdækning, markedsafklaring, strategi samt anskaffelse i relation til sundheds-IT.

Sundheds-IT Salamon & Company

IT-infrastruktur Salamon & Company

IT-infrastruktur

Salamon&Company assisterer offentlige og private virksomheder med at opnå transparant infrastruktur via behovsanalyse, markedsafklaring, strategi og anskaffelser.

IT-Contract Management

IT-kontrakter er komplekse, men udgør samtidig det centrale nervesystem i organisationer. Salamon&Company assisterer med kontrakt- og leverandørstyrring for at sikre, at jeres kontrakter understøtter jeres forretningsmæssige behov.

Contract Management Salamon&Company